Spor

Twente Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak ve şifresiz mi? Twente FB maçı saat kaçta? FB ilk 11

UEFA Avrupa Ligi'ndeki üç temsilcimizden biri olan Fenerbahçe, turnuvanın ikinci haftasında deplasmanda köklü Hollanda ekibi Twente ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. İkide iki yaparak liderlik hesapları yapan sarı lacivertlilerin Twente maçına dair bilgileri bir araya getirdik!

Abone Ol

Twente Fenerbahçe maçı için artık geri sayım başlamış durumda. UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci haftanın ikinci seansında oynanacak zorlu mücadelede temsilcimiz Fenerbahçe, Hollanda'da mutlak üç puan parolasıyla sahaya çıkacak. 

TWENTE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Twente Fenerbahçe maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak ve merakla beklenen karşılaşma TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek.

Karşılaşmayı İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek ve yardımcılıklarını Lee Betts ile James Mainwaring üstlenecek.

TRT SPOR CANLI YAYIN İZLE

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Becao, Djiku, Oosterwolde, İrfan Can Kahveci, Fred, Amrabat, Saint-Maximin, Mert Hakan Yandaş, En-Nesyri.

KANARYA DÖRT MAÇTA ÜÇ GALİBİYET ALDI

Twente ile bugüne dek dört kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibini üç kez mağlup etti ve sadece bir yenilgi aldı. Kanarya, 2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi gruplarında karşılaştığı rakibinin önünde grubu lider tamamlamış, geçen sezon ise UEFA Konferans Ligi play-off turunda rakibini eleyerek gruplara kalmıştı.

FENERBAHÇE GÖZÜNÜ LİDERLİK KOLTUĞUNA DİKTİ

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon ilk maçında evinde Union Saint-Gilloise'yi 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, 36 takımlı turnuvada averajla 11. sırada yer alıyor. Kanarya, bu akşam Hollanda'da da kazanarak ikide iki yapmak ve liderlik koltuğuna oturmak istiyor.