Magazin

Ümit Erdim nasıl zayıfladı? 73 kiloyu verme serüvenini anlattı

Hayat Bilgisi dizisiyle yıldızı parlayan Ümit Erdim verdiği röportajda, “Doğduğumda 1800 grammışım. Böyle olunca ölmeyeyim diye herkes beni beslemiş. Shrek gibi büyüdüm ben. Hiçbir şeye sığmıyordum" dedi. Ünlü oyuncu kilo verme sürecini de anlattı.

Abone Ol

Şimdilerde kariyer hayatında oyunculuğu geri plana alarak ‘arabacı’ olduğunu ve bir yandan pilotluğa devam ettiğini söyleyen Ümit Erdim, mide küçültme ameliyatı olarak 73 kilo vermişti. Sabah Günaydın Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Erdim kilo verme sürecine de değindi.

“PET ŞİŞE GİBİ BİR ŞEYDİN SEN”

Yasemin Döngel’e konuşan ünlü oyuncu küçüklüğünden beri kilolu olduğunu söyleyerek, “Ben 7.5 aylık prematüre doğmuşum. Beni içeride tartmışlar, anneme söylememişler kiloyu. Çünkü 1800 gram çıkmışım ben. Annem, ‘Pet şişe gibi bir şeydin sen’ diyor. Kimse dokunmak istememiş. Tabii sülalede böyle bir çocuk olunca ben yedirilen bir çocuk oldum” sözlerini kullandı.

ZAYIFLAMA MOTİVASYONU KIZI OLDU

Annesinin küçüklüğünde kilosu hakkında çok endişelendiğini söyleyen Erdim, “Ya bana ilkokulda hazır önlük bulamıyordu annem. Kumaş alıp dikiyordu. Öyle tombiğim yani. Ama sürekli yediriyorlar. Çocukluk ergenlik derken ben böyle Shrek gibi büyüdüm. Arada zayıfla, şişmanla, in, çık, spor yap, az ye, diyet yap bilmem ne böyle geçen bir gençlik. Ta ki benim kızım doğdu, 6 aylık oldu” dedi.
Kızının doğmasıyla birlikte kilo verme sürecine girmesi gerektiğini düşündüğünü söyleyen Erdim, “’Ben yakışıklı bir kız babası olacağım’ dedim” sözleriyle süreçteki motivasyonunu anlattı. 

“ZAYIFLAMA SÜRECİNDE ÇOK LİNÇLENDİM”

142 kilodan 69 kiloya düşen Ümit Erdim, “70 kilo verdim. Bir kere her şeyden önce nefes alıyorum. Çok mutluyum yaşadığım hayattan çok şükür. Ama zayıflama sürecinde çok linçlendim. Çok mahalle baskısı oldu. Ama sonunda görüntüme de alıştılar” diyerek zayıflama sürecinde yaşadıklarından söz etti.