Magazin

UMUT AKYÜREK’İN KIZI MELEK BAL ERTUĞRUL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Umut Akyürek’in kızının babası kim?

Umut Akyürek kızı Melek Bal Ertuğrul ile ilgili paylaştığı video ile gündeme geldi. Kızının yasaklı madde kullandığını söyleyen ünlü sanatçı, psikolojik sorunları olan kızı tarafından darp edildiğini ifade etti. Peki, Umut Akyürek’in kızı Melek Bal Ertuğrul kimdir, kaç yaşında? Umut Akyürek’in kızının babası kim? İşte ayrıntılar…

Abone Ol

Umut Akyürek kızı Melek Bal Ertuğrul’un birini öldürmesinden endişe ettiğini dile getirdi. Kendini odaya kilitleyerek sosyal medyadan paylaşım yapan ünlü sanatçı, paylaşımında kızının çok büyük bir kriz yaşadığı için polis çağırdığını aktardı. Milyonlarca hayranı bulunan ünlü sanatçının bu durumu magazin dünyasına damga vururken, Umut Akyürek kızı Melek Bal Ertuğrul hakkında da araştırmalar hız kazandı…

UMUT AKYÜREK’İN KIZI MELEK BAL ERTUĞRUL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Umut Akyürek kızı Melek Bal Ertuğrul, 2005 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kızının psikolojik sorunları olduğunu ve yasaklı madde kullandığını belirten ünlü sanatçı geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir televizyon programında kızının hiperaktivite ve dikkat eksikliği yaşadığını, konuyla ilgili olarak tedavi gördüğünü ve bu nedenle de okula ara verdiğini aktarmıştı.

Kızının ergenlikle birlikte daha da asileştiğini, ruhsal problemleri nedeniyle bir dönem hastaneye yatırdığını aktaran Umut Akyürek, “Herkesin bir imtihanı var, benimki de kızım” ifadelerini kullanmıştı.

UMUT AKYÜREK’İN KIZININ BABASI KİM?

Umut Akyürek’in kızının babası kendisi gibi ses sanatçısı olan Oktay Ertuğrul’dur.

UMUT AKYÜREK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE ASLEN NERELİ?

Şu günlerde kızı ile yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen sanatçı Umut Akyürek 12 Temmuz 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Sakarya'da tamamlayan sanatçı, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Müzik çalışmalarına 1989 yılında Erol Sayan yönetimindeki İzmit Musiki Derneğinde başladı. 1990 yılında TRT'nin Amatör Ses Yarışması'nda 3. oldu.

TRT sanatçısı olan Umut Akyürek, 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile evlendi.