Seyran’la Ferit’in zoraki evliliği ile başlayan Yalı Çapkını dizisi 13 Eylül Cuma akşamı itibariyle 3. sezonuna başlaı. 74. bölümüyle her hafta olduğu gibi yine Cuma akşamında Star TV ekranlarında yer alan dizi internet üzerinden de  izlenebiliyor. Farklı nedenlerle televizyon karşısına geçemeyenler için biz de Yalı Çapkını 3. sezon ilk bölüm Star TV izleme ekranını içeriğimizde bir araya getirdik…

Yali Capkini B

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Yali Capkini C

YALI ÇAPKINI 3. SEZON İLK BÖLÜM ÖZETİ

Yaşanan zor günler Seyran ve Ferit'i hayatın farklı yerlerine savurur. Sinan sayesinde daha mutlu olduğunu hisseden Seyran, herkesi şaşırtacak bir adım atarak ona evlilik teklif eder. Suna, kardeşine bu kararın büyüklüğünü anlatmaya çalışsa da Seyran kararından emindir.

Ferit ise hayatına Diyar'ın girmesiyle geçmişinden biraz olsun uzaklaşmıştır. Ancak Seyran'ın hayatındaki gelişmelerin haberini almak onun için kolay olmaz. Orhan'ın hayatında yaşanan gelişme ise herkes için sürpriz olur. Beklenmedik bir tesadüf Seyran ve Sinan arasında gerginlik yaratır. Ferit görmeye katlanamayacağı bir manzaraya tanık olurken, kendini bir anda Seyran ile karşı karşıya bulur.