Tüm kademelerde yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1.2 milyon öğretmen için yaz tatilinin ardından yeni eğitim-öğretim dönemi, 74 bine yakın okul ve 750 bine yakın derslikte başlatılacak. Okul öncesi eğitime başlayan ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için 2-3 Eylül'de uyum eğitimi düzenlendi. Ortaokula başlayacak öğrenciler için ise bu haftada okula uyum için rehberlik çalışmaları yapılacak.

BUGÜN OKULLAR SAAT KAÇTA AÇILACAK, KAÇTA KAPANACAK? 9 Eylül 2024 okul saatleri BUGÜN OKULLAR SAAT KAÇTA AÇILACAK, KAÇTA KAPANACAK? 9 Eylül 2024 okul saatleri

YENİ DÖNEMDE YENİ TEMAYLA AÇILIŞ YAPILACAK

Yeni eğitim-öğretim yılının ilk haftasının ilk dersinde temel eğitim ve ortaöğretim kademesindeki tüm sınıflarda, "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" temasıyla hazırlanan açılış dersiyle eğitime başlanacak.

İSTANBUL'A EĞİTİME TRAFİK DÜZENLEMESİ

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre İstanbul’da okullar yarın yani 9 Eylül Pazartesi günü saat 10:00’da açıklanacak, saat 15:00’te kapanacak.

YARIN (9 EYLÜL PAZARTESİ) TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metro, metrobüs, İETT 9 Eylül’de saat kaça kadar bedava? YARIN (9 EYLÜL PAZARTESİ) TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metro, metrobüs, İETT 9 Eylül’de saat kaça kadar bedava?

TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

İstanbul’da 9 Eylül’de okulların açılmasıyla birlikte, 06.00 - 16.00 saatleri arasında İBB'ye bağlı toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek. Ayrıca, İSPARK okul servis araçlarına da ilk gün boyunca ücretsiz park yeri sağlayacak.