İstanbul Sultangazi'deki olay, dün saat 22.15 sıralarında Cebeci Mahallesi 1. Cebeci Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunun önünde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletli 2 kişi, daha önceden husumetli oldukları bir kişiyi hedef alarak silahla defalarca ateş açtı. 
DÜĞÜN SALONUNUN ÖNÜNDE BEKLEYENLER DE YARALANDI
Mermiler, çevrede bulunan bir düğün salonunun önünde bekleyen gruba ve sokaktaki vatandaşlara da isabet etti. Saldırıda 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Saldırganlar kaçarken, ihbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. 
YARALILARDAN ZAFER EREN HAYATINI KAYBETTİ
Ambulansla hastaneye kaldırılan ağır yaralı 20 yaşındaki Zafer Eren hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay yeri inceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği alanda geniş çaplı inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde çevreye saçılan onlarca mermi kovanı tespit edildi. Polis ekipleri olay yerinden kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Kaynak: DHA