Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba aramızdan ayrıldı. Cenazesi ABD'den 27 gün sonra getirilirken, Beyoğlu Atlas'ta düzenlenen anma töreninde  kızı Anjelik Calvin, gözyaşları içinde vefasızlığa sitem etti. 

KIZI ANJELİK CALVİN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, annesine son veda ederken duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Calvin, anma töreninde yaptığı konuşmada, vefasızlık siteminde bulundu. "Annemin vefatından sonra kimse yanımızda durmadı. Sadece Allah ve değerli Türk devleti, Mevlüt Çavuşoğlu bizimleydi. Başka kimse yoktu" diyerek sitem dolu sözler sarf etti.

'ÇARPILACAĞIZ ALLAH KATINDA' 

Anjelik Calvin, annesinin cenazesi hakkında konuşurken zor anlar yaşadı. "Toprağa verelim, duasını edelim rahatlayacağım… Çarpılacağız Allah katında" diyerek içini döken Calvin, törende gözyaşlarına hakim olamadı. Duygusal konuşması sırasında kalabalığa, şov yapmaya gerek olmadığını, asıl amaçlarının annesinin hakkını vermek olduğunu vurguladı.

SERPİL ÇAKMAKLI VE DİĞER DOSTLARINDAN DESTEK 

Törende Anjelik Calvin’i yalnız bırakmayanlardan biri de Yeşilçam’ın bir diğer ünlü ismi Serpil Çakmaklı oldu. Çakmaklı, törene az katılım olmasını eleştirerek "Bu şekilde uğurlanmasını kınıyorum, cenaze dolup taşmalıydı. Yazıklar olsun" diyerek tepkisini dile getirdi.

NURİ ALÇO'DA ORADAYDI 

Anma törenine katılan diğer isimlerden biri de Yeşilçam’ın bir başka efsanesi Nuri Alço’ydu. Alço, Ahu Tuğba'nın ölümüyle ilgili şüphe olmadığını belirterek, "Otopsi raporunda bir şey çıkmadı. Ahu Tuğba'nın ölümü şüpheli değil" açıklamasını yaptı.

SERPİL ÖRÜMCER: BU CAMİA NANKÖR 

Törende duygusal anlar yaşayan bir diğer isim ise Serpil Örümcer oldu. Gözyaşlarına boğulan Örümcer, ünlü camiayı eleştirerek "Bu camia yaramaz, nankör bir camia. Böyle mi olmalıyız? Bu cenaze için ne yapıp edip gelmeliydiniz. İki elim kanda olsa yine gelirdim" diyerek sitem etti.