Spor

Ajax Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi? Ajax BJK maçı saat kaçta ve ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe ile ülkemizi temsil edecek takımlarımızdan biri olan Beşiktaş, turnuvanın açılış haftasının ilk maçında deplasmanda Hollanda devi Ajax ile kozlarını paylaşacak. İşte, bu akşam oynanacak karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Abone Ol

Ajax Beşiktaş maçı için artık heyecanlı bekleyiş başladı. Bu yıl İsviçre ekibi Lugano'yu play-off turunda toplamda 8 gol atarak eleyen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maçında deplasmanda Ajax'a konuk olacak. 

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 1. hafta müsabakası olan Ajax Beşiktaş karşılaşması, 26 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı izlenecek. 

Mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu'ndan John Brooks düdük çalacak.

KARA-KARTAL İLK GALİBİYETİN PEŞİNDE

Hollanda ekibi Ajax ile bugüne dek iki kez eşleşen Beşiktaş, rakibine karşı oynadığı dört mücadeleyi de kaybetti. Siyah beyazlı temsilcimiz, Amsterdam'daki maçta şeytanın bacağını kırarak hem rakibini ilk kez yenmek hem de turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Mert Günok, Svensson, G.Paulista, Emirhan Topçu, Masuaku, Semih Kılıçsoy, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Immobile.