Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle:

Gazze'de insanlık dışı tablo büyüyor. Birleşmiş Milletler çağrı yaparken, İsrail'e karşı yaptırım ne olacak? Ne zaman ateşkes sesi yükselince İsrail, bir saldırı gerçekleştiriyor. Haniye'nin şehit edilmesi, barış sesinin yükselmesinden sonra oldu. İsrail ateşkesi sabote ediyor.  Netamyahu ve şebekesi adeta katliamda yarışıyor. İsrail'e karşı açılan UAD'deki davaya Türkiye taraf oldu. Bütün devletlerin davaya katılmasını arzu ediyoruz.

AK PARTİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünde Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dinlemeye davet ediyorum. AK Parti hem Türkiye'de hem de dünyada bir marka haline gelmiştir. Vesayetle, bilinen ve bilinmeyen sabatojlarla mücadele edilerek bugünlere gelinmiştir. Değişim, dönüşüm, Türkiye'yi ileri taşıma hedefi devam edecektir. Türkiye'nin bütün illerinde milletvekillerimiz kutlamalara katılacaklar. Vatandaşlarımızı da bu kutlamalara bekliyoruz. 

CİLO FESTİVALİ

Cilo Festivali gerçekleştirildi biliyorsunuz. Terörle anılan yerlerde yapılan festival yapılıyor. 25 bin kişiyle festival gerçekleştirildi. 

Önümüzdeki dönemde gençlerle çalışmalarımız olacak. Cumhurbaşkanımız bu yaz için teşkilatlara tam bir seferberlik emri vermiştir. AK Parti her zaman 18 yaşında olmaya devam edecek 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

Cumhurbaşkanımıza, Kılıçdaroğlu'na gönderilmiş bir davet yoktur. Buluşma için herhangi bir mesaj iletilmemiştir.

KERKÜK'TE TARTIŞMALI VALİ SEÇİMİ

Türkmenleri dışlayan tutum yanlıştır. 

MECLİS'TE CAN ATALAY HAKKINDA OTURUM

Meclis başkanımızın çağrısı var. Bugün ve yarın AK Parti olarak bu konuyu ele alacağız.