Galatasaray'da bir dönem forma giyen Brezilyalı yıldız Alex Telles ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr forması giyen Alex Telles takımdan ayrıldı. Al Nassr, Brezilyalı yıldız Alex Telles ile sözleşmelerinin karşılıklı olarak anlaşmalı feshedildiğini açıkladı. Brezilyalı sol bek Alex Telles için Al Nassr macerası resmen sona erdi. Suudi Arabistan ekibi, 31 yaşındaki futbolcuyla yolları ayırdı.

ALEX TELLES VEDA ETTİ

Al Nassr'dan yapılan açıklamada Alex Telles'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiği belirtildi. Brexilyalı futbolcunun Suudi Arabistan ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Alex Telles, Al Nassr formasını 38 maçta giydi. Deneyimli sol bek bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistlik skor katkısı verdi.

ALEX TELLES KİMDİR?

Alex Telles, 15 Aralık 1992'de Brezilya'nın Caxias do Sul şehrinde doğan bir futbolcudur. Sol bek ve sol kanat oyuncusu olarak görev yapabilen Telles, hızlı ve hücuma dönük oyun tarzıyla tanınır. Futbol kariyerine Brezilya'nın genç yaş gruplarında başladıktan sonra, 2013-2014 sezonunda Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu. Galatasaray'da geçirdiği süre zarfında dikkat çekici performansıyla beğenildi.

Galatasaray'daki başarılı performansının ardından, Telles, 2014 yılında Porto'ya transfer oldu. Porto'da geçirdiği süre boyunca, hücuma katkı sağlayan oyun tarzı ve savunmadaki kararlılığıyla büyük takdir topladı. Daha sonra, 2016 yılında Brezilya'nın Gremio kulübüne döndü, ardından tekrar Avrupa'ya dönerek 2020 yılında Manchester United'a transfer oldu.

Manchester United'da geçirdiği dönemden sonra, Alex Telles 2022 yılında Suudi Arabistan kulübü Al Nassr ile sözleşme imzaladı. Ancak, Al Nassr ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

GALATASARAY'A DÖNECEK Mİ?

Alex Telles’in Galatasaray'a geri dönme ihtimali, taraftarlar ve futbol yorumcuları arasında sıkça konuşulan bir konu. Alınan kulis bilgilerine göre 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız Galatasaray'ın gündeminde. Al Nassr ile yolları ayıran Alex Telles Galatasaray'a ikinci kez imza atabilir.