Narin Güran'ın öldürülmesine Türkiye ağlarken bu sabah 8 kişi daha tutuklandı ve toplam tutuklu sayısı 10'a çıktı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, adli sürecin devam ettiğini belirterek açıklamalarda bulundu. 

DELİLLER TEK TEK İNCELENİYOR

Bakan Tunç açıklamaları:

Narin kızımızın canlı bedenine ulaşmak için tüm ekipler seferber edildi ama maalesef cansız bedenine ulaştık. Adli soruşturma başlatıldı. Çok sayıda kişinin ifadesi alındı, evlerde aramalar yapıldı. Tutuklamalar gerçekleşti. Şu anda tutuklu olarak 10 kişi tutuklu. 4 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi, soruşturma devam ediyor. Adli Tıp Kurumu'nda Narin kızımızın tetkikleri yapılıyor. Bu biraz zaman alacak. İfadeler alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığımız konuyu takip ediyor. Adli soruşturma ve adli tıp incelemeleri devam ediyor. Delillerin tek tek incelenmesi gerekecek. İfadelerden yola çıkarak birtakım değerlendirmeler yapılacak. Soruşturma gizli. Soruşturmayı etkileyecek beyanlar yapılmamalı. Değerlendirmeler soruşturmanın selameti açısından devam etmeli. Narin kızımızı katledenlerin en ağır cezayı almayı hepimizin isteği. Bir an önce bu soruşturma inşallah bir an önce tamamlanır. Narin'e kıyanlar elbette ki cezasını alacak. Yargımıza her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. 

Narin cinayetini çözen ses kaydı ortaya çıktı: Alo Ramazan kız öldü mü? Narin cinayetini çözen ses kaydı ortaya çıktı: Alo Ramazan kız öldü mü?