Spor

Barcelona'dan Arda Güler şikayeti! Lamine Yamal'ın önüne koydular...

Son La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen milli yıldızımız Arda Güler, Madrid ekibinin ezeli rakibi Barcelona tarafından ilginç bir şikayete konu oldu.

Abone Ol

Katalan devi Barcelona, Şampiyonlar Ligi resmi X hesabından paylaşılan bir Arda Güler tweetine, ilginç bir tepki gösterdi. İşte, spor kamuoyunda merak uyandıran konunun ayrıntıları

NELER YAŞANDI?

Şampiyonlar Ligi'nin resmi X (Twitter) hesabından, "Şampiyonlar Ligi'nin en iyi genç oyuncusu" yazılı bir tweetle milli yıldızımız Arda Güler'in bir fotoğrafı yayınlandı.

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Real Madrid Confidencial gazetesi, söz konusu paylaşımın Barcelona'yı rahatsız ettiğini iddia eden bir haber yayınladı.

BARCELONA UEFA'YA ŞİKAYET ETTİ

Habere göre; Barcelona, Arda Güler ile ilgili tweeti, UEFA'ya şikayet etti ve paylaşım silindi. Haberde ayrıca Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın, paylaşımdan rahatsız olduğu ve genç yıldızları Lamine Yamal'a değer verilmediğini düşündüğü iddia edildi. Katalan devinin ayrıca, paylaşım nedeniyle UEFA'dan açıklama talep ettiği de iddialar arasında yer aldı.

KUPAYI KAZANAN İLK TÜRK OYUNCU OLMUŞTU

Geçtiğimiz sezon Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Arda Güler, söz konusu kupayı kazanan ilk Türk futbolcu olmayı başarmıştı. Madrid ekibi ise 15. kez kupayı kazanarak en yakın takipçisi Milan ve Liverpool'un 8 şampiyonluk önüne geçmeyi başarmıştı.