Trendyol Süper Lig​ 5. hafta maçında Trabzonspor​ evinde Beşiktaş​'ı konuk etti. Maçın yaklaşık 80 dakikasını 10 kişi oynayan bordo-mavili takım sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmayı başardı.

TRABZONSPOR 10 KİŞİ KALDI

Bordo-mavililerin Boşnak kanat futbolcusu Edin Visca​, yaptığı sert faul ile maçın 13. dakikasında görmüş olduğu kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

OKAY ATTI, TRABZONSPOR ÖNE GEÇTİ

Karadeniz ekibi 13. dakikada Visca'nın gördüğü kırmızı kart ile sahada 10 kişi kalmıştı. Oyun disiplininden kopmayan Trabzonspor​, 17. dakikada kullanılan duran topta Okay Yokuşlu'nun kafa golüyle maçta 1-0 öne geçmeyi başardı.

O K A Y

İLK YARIDA DENGE GELDİ

İlk yarının son anlarında baskılarını artıran Beşiktaş'ta Svensson ceza alanı sağında topla buluştu ve  yanında bulunan Gedson'a çıkardı. Gedson'un vurduğu top, Uğurcan'ın sol tarafından ağlarla buluştu. 

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Trabzonspor'da Banza, Beşiktaş'ta Joao Mario geldikleri gibi formayı aldılar. İki yeni transfer, zorlu maçta ilk kez Süper Lig'de görev alacaklar.

O K A Y Y

ŞENOL GÜNEŞ ESKİ TAKIMINA KARŞI

Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 2 maçtan beraberlikle ayrıldı. İkinci haftayı bay geçen Karadeniz temsilcisinin 3. hafta müsabakası ise Avrupa kupalarındaki mücadelesi sebebiyle ertelenmişti.Bordo-mavili takım, yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde bu sezon ilk maçına çıkacak. Kariyerinde 5. kez Trabzonspor'un başına geçen Güneş, 2015-2019 ve 2022-2023'te Beşiktaş'ta da görev yapmıştı.

O K A Y Y Y