Türkiye, surlardaki cani Semih Çelik'i konuşurken, bir başka skandal da Bursa'da yaşandı. Bursa İnegöl'de 2 genç kızı kalaşnikofla takip eden Hasan Süvarioğulları İsimli caninin mesajları resmen tüyleri diken diken etti. Kolundaki ısırık izini gösteren genç kız, Hasan Süvarioğulları'nın kendisini kaçırmaya çalıştığını ve boğuşma sırasında kolunu ısırdığını yazdı. Kendisini her gün takip eden Hasan Süvarioğulları'nın evinin kapısına kalaşnikof ile dayandığını yazan genç kızın mesajları Emniyet ekiplerini harekete geçirdi.

C A N İ23

CANİ TUTUKLANDI

Sosyal medyada yapılan paylaşımları ve ihbarları gören ve hemen harekete geçen İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kimliğini belirlediği şüpheliyi yakın takibe aldı. Ekipler, kısa süren bir takibin ardından Hasan Süvarioğulları'nı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakkında hazırlanan evraklarla birlikte Adliyeye sevk edilen Hasan Süvarioğulları, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

C A N İ2

MESAJLAR KAN DONDURDU

Genç kızın sosyal medyaya yansıyan mesajlarında, "Kaçmaya çalışırken kolumu ısırdı. Peşimde geziyor. Ablama bile mesajlar atıyor. Kalaşnikof ile kapıma geldi" sözleri tüyler ürpertti.

"ORGANLARINI SATMADAN ÖNCE O KIZIN TADINA BAKACAĞIM"

Tutuklanan Hasan Süvarioğulları'nın yazdığı akıl almaz mesaj ise, günlerdir kadın cinayetlerinin yasının tutulduğu bu zamanlarda, infial yaratacak cinstendi. Hasan Süvarioğulları yazdığı mesajda, "Ben o kızın organlarını satıp yakmayı düşünüyorum yakmadan önce tadına bakmak istiyorum ama olmuyor tek başına çıkmıyor dışarı. Seninle bir plan yapalım parayı kırışırız aramızda. Ne dersin hem kızın tadına da baktırırım sana" şeklinde kan donduran ifadelerde bulundu.

C A N İ