‘Kara para aklama ve vergi kaçırma’ suçlarından bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan Dilan ve Engin Polat’ın son dönemde tam gaz devam eden paylaşımları dikkat çekiyor. Cezaevi sonrası eski aktifliğine geri dönen Dilan Polat’ın yaptığı paylaşımlar zaman zaman eşi Engin Polat’ı kızdırıyordu.

D İ L A N P O L A T-6

ELLERİYLE YÜZÜNÜ GİZLEDİ

Dilan Polat, iddiaya göre ablası Sıla Doğu’nun evine taşındı. Bu iddialar sürerken görüntülenen fenomen yüzünü gizlemek için ekstra çaba gösterdi. Korumalar ise resmen etten duvar ördü ve görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. TV8 muhabirlerinin kameralarına takılan Dilan Polat, arabasından inmeyerek yüzünü gizledi.

Görüntü almak isteyen muhabirleri korumalar tarafından engellenirken, Aramızda Kalmasın muhabiri, “Dilan Hanım geçmiş olsun, niye suratınızı gizliyorsunuz morluklar vardı” sorusunu yöneltti.

D İ L N A P O L A T T

"BEN NASIL DIŞARI ÇIKACAĞIM?"

Sosyal medyayı karıştıran görüntüler sonrası Sıla Doğu bir açıklama yapmak için yayın açınca kamera arkasından seslenen Dilan Polat, "Çok ayıp ama ya zorla çekilir mi? Gerçekten yeter ama ya. Ben nasıl dışarı çıkacağım" diyerek tepki verdi.

Sıla Doğu ise, “Benzinlikte böyle bir şey yaşadık, koruma değil ama amcamızın oğulları” dedi.

D İ L A N P O L A T T-1