Reynmen mahlasıyla bilinen Yusuf Aktaş dün Emire Cansu Kurtaran ile hayatlarını birleştirdi. İtalya’da gerçekleştirilen düğün törenine yakın arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşti. Haziran ayında evlenme teklifi alan Reynmen'in eşi Emire Cansu Kurtaran, bazı aksakların ardından 4 ay sonra dünya evine girdiler.

Reynmen Ile Emire Cansu Kurtaran

EMİRE CANSU KURTARAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Reynmen'in eşi Emire Cansu Kurtaran, 1996 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Eynsford College mezunu olan Kurtaran, yaşamını İngiltere’de devam ettiriyor. Miss Turkey 2017 finalistleri arasında kalan Emire Cansu Kurtaran, Miss Turkey’de ilk 10'a giremedi. 2017 Miss Turkey birincisi ise Aslı Sümen olmuştu. Şu anda 29 yaşında olan ve aslen Sivaslı olan Reymen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran bir dönem modellik mesleğini yaptı. Instagram hesabında 100 bin takipçisi olan Emire Cansu Kurtaran, modellik ve sosyal medya içerik üreticiliği yapıyor. 

Yusuf Aktas Emire Cansu Kurtaran

REYNMEN EVLENMEK İSTEDİĞİNİ DİLE GETİRMİŞTİ

Birden fazla şarkı çıkaran Youtuber Reynmen daha önce katıldığı bir programda, "Çok da geçmeden bir aile olmak istiyorum. Aile varken bazı şeyler çok daha iyi olabilir. İmkanım ne kadar varsa o kadar çocuğum olsun istiyorum" sözleriyle dile getirmişti. Reynmen mahlaslı Yusuf Aktaş ve Emire Cansu Kurtaran 11 Ekim günü İtalya’da evlendi.