Magazin

Dilan Polat'ın namazla ilgili sözlerine Nevşin Mengü'den tepki: Ulan Sovyet Rusya'nın çalışma kampına mı gittiler?

Tutuksuz yargılanan Dilan Polat'ın sosyal medyada kocası Engin Polat'ın dizlerini gösterip "Namaz kılmaktan oldu değil mi?" sözleri yankı bulmaya devam ediyor. Son olarak gazeteci Nevşin Mengü, hapishanelerde seccade verildiğini söyleyip, "Sovyet Rusya'nın çalışma kampına mı gittiler?" diye Dilan Polat'a tepki gösterdi.

Abone Ol

Kara para aklama, vergi kaçırma, dolandırcılık, suç örgütü kurma gibi suçlardan tutuklanan Polat ailesi yaklaşık 10 aya yakın cezaevinde kaldı. Serbest kalan Dilan Polat ve Engin Polat'ın sosyal medyadan paylaşımlarına devam etmesi herkesi şaşırtırken, geçtiğimiz günlerde ünlü fenomen, kocası Engin'in dizlerini göstererek "Namaz kılmaktan olduğu değil mi? Benim de öyle oldu" dedi. Gazeteci Nevşin Mengü bu sözler karşısında tepkisiz kalamadı. 

NAMAZ KILMAKTAN OLDU

Dilan Polat tahliye sonrası paylaşımlarına kaldığı yerden devam etmesiyle gündeme geliyor. Son olarak Engin Polat’ın bacaklarını çekip söyledikleriyle gündem oldu Dilan Polat “Engin’in bacaklarına berces yaptım çünkü namaz kılmaktan… Halı yok ya orda (cezaevi). Böyle kararmış. Yere vuruyordun değil mi? Benim de öyle oluyordu. Önce morarıyor, sonra kararıyor Engin değil mi?” dedi.

CEZAEVİNE SECCADE SOKULABİLİYOR

Bu sözleri duyan Nevşin Mengü çok sinirlendi. Mengü açıklamasında "Bak işte namaz kılmaktan diyor dizleri çürümüş bu arada sorum da check ettik, gayet de cezaevine seccade sokabiliyorsun bu arada. Ulan sanki burası Sovyet Rusya'nın çalışma kampına mı gitti bunlar? Yok ya orada filan ne yok? Herhalde cezaevinde istesen seccadeden bol bir şey bulamazsın. İşin yolunu öğrenmişler" dedi.

nevsin-mengu-cnn-