Trendyol Süper Lig'in 4. Haftasında, Beşiktaş ile Net Global Sivasspor TÜPRAŞ Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşma, Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın tartışmalı anları ve pozisyonlarını Ekol Futbol'da Onur Yıldız sordu, Erman Toroğlu yorumladı. Programda öne çıkan başlıklar ise şu şekilde:

"EKRANDA BEŞİKTAŞ'I İZLEDİK"

Erman Toroğlu: Ekranda daha çok Beşiktaş'ı izledik. Her geçen gün Beşiktaş üzerine koyuyor, ilerliyor. Defansta da iyiydi. 

Beşiktaş'ın her maçında bu sefer Fenerliler ve Galatasaraylılar bir hareket edecekler hakeme baskı oluşturmak için onu atın bunu atın diye.

KARŞILAŞMANIN TARTIŞMALI POZİSYONLARI

(Dakika 2: Paulistan'ın Sivasspor ceza sahasına doğru gönderdiği uuzn topa hareketlenen Immobile, Sonko ile girdiği mücadele sonrası yerde kaldı. İtalyan golcü penaltı beklerken Direnç Tosunoğlu oyunu devam ettirdi.)

Erman Toroğlu: Immobile burada uyanıklık yapmış. Bence hakem doğru karar vermiş. Burada kırmızı kart olmaz.

(Dakika 4: Beşiktaş'ın serbest vuruş kullanacağı sırada Manaj ve Immobile arasında yaşanan gerginlik sonucunda Manaj yerde kaldı. Hakem Diirenç Tosunoğlu, Immobile'ye sarı kart gösterdi.)

Erman Toroğlu: Ben olsam sarı kart vermezdim. Topu koydun, artık orada tehlike yok. Bu tarafa bak, mal burada. Bu tarafa bakarsan zaten yapmazlar. Arkada bir adam var ve sarılıyor. Bu oynaşmadır, ben ikisine de kart vermezdim. Bu kart yüzünden İmmobile'yi 20 dakika izleyemedim. İtalya'da gol kralı olan adamı 20 dakika izleyemedim.