Ekol Futbol programında Fenerbahçe-Corendon Alanyaspor maçı ve Trendyol Süper Lig'deki tartışmalar ele alınıyor. Onur Yıldız sordu, Erman Toroğlu yorumladı.

"MUSLERA KAPTANLIKTAN ALINABİLİR"

(Fernando Muslera, Young Boys'un attığı golün ardından Virginius'a tekme atmış ve kırmızı kartla cezalandırılmıştı.)

Erman Toroğlu: Muslera kaptanlıktan alınabilir. Zaten bir sürü sorun var bir de disiplinsizlik sorunu olunca sorun oluyor.

FENERBAHÇE'YE PENALTI MI VERİLMELİYDİ?

(Maçın 30. dakikası: Fred'in ceza sahasında içeriye çevirdiği top Alanyaspor savunmasına çarptı. Fenerbahçeli oyuncular penaltı beklerken hakem Mehemt Türkmen oyunu devam ettirdi.)

Erman Toroğlu: Bu penaltı olmaz. Ele gelse bile olmaz.

(Maçın 32. dakikası: Saint-Maximin ve Serdar Dursun top kapma mücadelesinde yerde kaldı.)

Erman Toroğlu: Bu pozisyonda bir şey yok.

(Maçın 43. dakikası: Tadic'in pasıyla ceza sahasına hareketlenen Dzeko toğu tekrar Tadic'e çıkarttı. Tecrübeli oyuncu sol köşeye yaptığı yerden vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.)

Erman Toroğlu: Hem de sağ ayağı ile vuruyor. İyi oyuncu. Bize 24'te 25'te gelseler... Takımların şampiyonlar liginde yoksa ve senin milli takımın Avrupa ve Dünya Kupası finallerinde yoksa sende futbol yok demektir.

"BU POZİSYONA SARI KART OLMAZ"

(Maçın 62. dakikası: Oosterwolde ile Fidan Aliti ikili mücadele sonrası yerde kaldılar. İki oyuncu arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.)

Erman Toroğlu:  Burada yere düşüyorlar. Fenerli futbolcuyu çekiyor. Burada sarı kart olmaz. Bu tartışmalardan millet bıktı. Bitirdiniz milleti. Onun başkanı konuşuyor, o konuşuyor. Sahaya girin biraz.

"ELLE OYNAMA VAR MI?"

(Maçın 65. dakikası: Livakovic'in degajı sonrası savunmanın da hatasıyla toğu önüne alan Tadic kaleci Ertuğrul'un üzerinden aşırttığı topla kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.)

Erman Toroğlu: Bu tersi olsaydı Var'daki arkadaş çağırırdı. Eğer bunu Fenerli oyuncu alıp da Var'daki arkadaş almasaydı o hakemin de sonu olurdu. 

"FAUL VERMEM, OYUNU DEVAM ETTİRİRİM"

(Maçın 67. dakikası: Fred orta sahadan taşıdığı topu sağ kanattaki İrfan'a bıraktı. İrfan'ın ceza sahasına verdiği pasta Dzeko harika bir şutla golü buldu ve skoru 3-0'a getirdi.)

Erman Toroğlu: Sol kolundan bir çekmesi var. Orada bir mücadele var. Arkadaki oyuncu topa vuruyor sonra eylem oluyor. Ben olsam devam ettiririm.