Trendyol Süper Lig'in 5. Haftasında, Trabzonspor ile Beşiktaş Papara Park'ta karşılaştı. Karşılaşma, maçın ilk yarısında gelen gollerle 1-1 sona erdi. Maçın ardından yaşanan gelişmeleri Ekol Futbol'da Onur Yıldız sordu, Erman Toroğlu yorumladı. Programda öne çıkan gelişmeler şu şekilde:

BAŞKANLAR BİLEN BİRİNDEN YARDIM İSTEYİP KONUŞURLARSA DAHA DOĞRU OLUR

Hakem maçı tedirgin idare ediyor, güven vermiyor. Bu durumda futbolcu ve idareci de rahatsız oluyor. Maçın başında verdiği kırmızı kart kararı doğru. 45+'te Musrati'ye verilen kart yanlış. Başkanlar bilen birinden yardım isteyip konuşurlarsa daha doğru olur. Sıcağı sıcağına farklı şeyler söylüyorlar. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın, "Hakem, Beşiktaş formasıyla çıksaydı" sözlerini doğru bulmuyorum.

RAFA'YA ATILAN TEKMELER NE ZAMAN SON BULACAK?

Maçın bitiş düdüğüyle kameraların karşısına geçen Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, maçı değerlendirdi. Rafa Silva'ya karşı yapılan foullerin durması gerektiğini vurgulayan Uçar, "Buraya gelirken 1 puan iyidir diyoruz ama maçın gidişatına baktığımız zaman oyuna hakim olan taraf biziz. Burada 2 puan bıraktığımızı düşünüyorum. Rafa'ya atılan tekmeler ne zaman son bulacak? Kırmızı kart çözüm değil. Bu oyuncuya ciddi bir yatırım yaptık, her maçta tekme yiyor. Immobile'ye yapılan pozizyon bizce penaltı. Hakemden biz de memnun değiliz, sadece bugün değil, 50 yıldır memnun değiliz. Her iki takımında mutsuzluğunu görüyoruz. Avantaja bırakması gereken pozizyonları bırakmıyor, Trabzonspor'un kartlarını göstermiyor" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR BAŞKANININ SÖZLERİNE CEVAP

Sözlerine devam eden Feyyaz Uçar, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın "Hakemin tek eksiği Beşiktaş forması giymemesiydi" sözlerine, "Bizim formamız, siyah beyaz, hakemde öyle bir forma görmedik" diyerek mağdur olan tarafın Beşiktaş olduğunu söyledi.