Fenerbahçe, dün Kadıköy'de Adana Demirspor'u ağırladı. Karşılaşma 34'üncü dakikada Edin Dzeko'nun bulduğu golle 1-0 sona erdi. Ekol TV'de maçı değerlendiren Ekol Futbol yorumcusu Erman Toroğlu dikkat çeken sözler sarf etti.

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE!

Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan bir farkı olmadığına vurgu yapan Erman Toroğlu, iki takımında şampiyonluk için çok iddialı olduğunu söyledi. Erman Toroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dün Galatasaray bugün Fenerbahçe. Al birini vur diğerine. Dün Galatasaray neyse bugün de Fenerbahçe o. Göze hoş gelen şeyler yok."

MOURİNHO'NUN TAKIMI TOP OYNAMIYOR

Adana Demirspor'un yaşadığı zorluklara rağmen kafa kafaya top oynadığını dile getiren Erman Toroğlu, Mourinho'nun gerilmesine ise, "Mourinho kenarda çıldırdı falan da Fenerbahçe'nin geçen seneden bir farkı yok. Geçen senenin başındaki İsmail Kartallı Fenerbahçe bundan iyi. Hadi sezon başı diyelim. Yarın da Beşiktaş'a bakalım. Ufak ufak sinyaller gözükecek. Fenerbahçe'nin orta sahası iyi değil. Mourinho çıldırıyor ama senin takımın top oynamıyor" dedi. 

YAYINCI KURULUŞA: SENİN MALIN KÖTÜ!

Maçların geç saatlerde oynanmasına tepki gösteren Erman Toroğlu, federasyonun buna tepki göstermesini beklediğini söyledi. Yayıncı kuruluşun görüntüler için büyük paralar istediğini kaydeden Erman Toroğlu, "Zaten malın kötü. Malını köpürtmen için ver. Bak NBA'e falan veriyor her yere. Saklıyorlar sanki çok muazzam bir mal" ifadelerini kullandı.