Spor

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında hata yapmadı

Trendyol Süper Lig 7. hafta maçında Fenerbahçe Antalyaspor deplasmanına konuk oldu. Zirve yarışında hata yapmak istemeyen Fenerbahçe, Antalya deplasmanında 2-0 kazandı.

Abone Ol

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. 

FENERBAHÇE İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Corendon Airlines Park Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmada konuk ekibin galibiyet gollerini 63. dakikada Dusan Tadic, 81. dakikada Thalisson (kendi kalesine) attı.

Bu sonucun ardından derbi sonrası ligde moral bulan Fenerbahçe puanını 16'ya yükseltti ve lider Galatasaray ile puan farkını 3'e indirdi. Seyircisinin önünde üçüncü yenilgisini alan Antalyaspor 8 puanda kaldı.  Süper Lig'de Fenerbahçe gelecek haftayı maç yapmadan BAY olarak geçecek. Antalyaspor ise deplasmanda Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

1' Maç başladı

2' Fenerbahçe'de Mert Müldür'ün açtığı ortada ceza sahası içinde karambol yaşandı. Antalya savunmasına çarpıp yan direkten dönen topta Szymanski boş kaleye topu gönderemedi.

12' Antalyaspor'da Kaluzinski ceza sahası dışından şut çekti. Direkten dönen top Livakovic'te kaldı.

32' Fenerbahçe'de Djiku sarı kart gördü.

45+4 İlk yarı sona erdi.

İKİNCİ DEVRE

63' İkinci yarıya baskılı başlayan Fenerbahçe Tadic'in golüyle 1-0 öne geçti. 

78' Jose Mourinho, kullandığı laptopu tepki olarak yayıncı kuruluşun yer kamerasının önüne bıraktığı için sarı kart gördü.

79' Fenerbahçe'de Dzeko'nun yerine En Nesyri oyuna girdi.

81' Thalisson'un kendi kalesine attığı golle fark 2'ye çıktı. 

90+7 Mücadele sona erdi

ALEX FENER'E KARŞI

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de efsanesi Alex de Souza'nın çalıştırdığı Antalyaspor ile saat 19'da karşılaşacak. Futbolculuk döneminde 8 yıl formasını giydiği sarı lacivertlilerin heykelini diktiği Brezilyalı, efsaneleştiği kulübün karşısına teknik direktör olarak çıkacak.