Spor

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri

Gözler Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisine çevrildi. Milyonlarca taraftar maçı beklerken ilk 11'lerde merak edilenler arasında yer aldı. Her iki takım da hem zirvede yer almak hem de psikolojik üstünlüğü ele geçirmek için Kadıköy'deki dev buluşmada üç puanı hedefliyor. Peki iki takımın ilk 11'nde kimler var? İşte Fenerbahçe-Galatasaray maçının muhtemel 11'leri...

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta derbi heyecanına sahne olacak. Fenerbahçe, dünya derbisinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Ligde geride kalan 5 müsabakada 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe, haftaya 13 puanla 2. sırada giriyor. Ligde oynadığı 5 maçı da kazanan Galatasaray ise 15 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

ICARDİ DERBİDE OYNAYACAK MI?

Sarı-kırmızılı ekipte Hakim Ziyech, sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Hakim Ziyech, yarın Fenerbahçe ile oynanacak maçta görev alamayacak. Sakatlığını atlatan ve son antrenmanda takımla çalışan Mauro Icardi 11'de görev almak için Okan Buruk'tan şans bekleyecek. 

OSAYI'NIN DURUMU BELİRSİZ 

Ligde Alanyaspor mücadelesinde sakatlanan ve bir süre takımdan uzak kalan Alexander Djiku, derbi hazırlıklarında takımla çalıştı. Mourinho’nun görev vermesi halinde sahada olacak. Sakatlığını atlatan Bright Osayi-Samuel ise bireysel çalışma yaptı. Nijeryalı futbolcunun durumuna maç saatinde karar verilecek.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Livakovic

Mert Müldür

Çağlar