Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Filenin Sultanları büyük bir başarıya imza attı. Çeyrek finalde Çin’i altın set sonucu 3-2 mağlup ederek yarı finale yükselen milli voleybolcularımız, tarih yazdı. İlk kez Paris Olimpiyatları'nda yarı finale çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın karşısında, yarı finalde İtalya olacak. Filenin Sultanları, önceki grup maçında İtalya'ya karşı 3-0'lık bir mağlubiyet yaşamıştı. Şimdi gözler, bu büyük rövanşta olacak. İşte Paris 2024 Olimpiyatları Türkiye - İtalya voleybol maçı tarihi, saati ve kanalı…

TÜRKİYE-İTALYA VOLEYBOL YARI FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Filenin Sultanları’nın Paris 2024 Olimpiyatları’ndaki heyecan dolu yarı final maçı, 8 Ağustos’ta saat 21.00'de başlayacak. Türkiye'nin İtalya ile oynayacağı bu kritik karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz açıklanmadı; ancak maçın TRT 1 veya TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor.

GRUP ETABINDAKİ PERFORMANSLAR

C Grubu’nda mücadele eden Filenin Sultanları, Hollanda’yı 3-2 ve Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenerek grup aşamasında başarılı bir performans sergiledi. Ancak, İtalya'ya karşı 3-0 mağlup olarak grubunu ikinci sırada tamamladı. Öte yandan, A Grubu’nda yer alan İtalya, ABD’yi 3-2, Sırbistan’ı 3-1 ve Fransa’yı 3-0 yenerek grubunu lider olarak tamamladı. Şimdi gözler, bu iki güçlü ekibin yarı final mücadelesinde olacak.