Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına bir zam daha yapıldığını duyurdu. Son gelişmeler ışığında, özellikle BAT sigara grubuna yapılan zammın ardından, sigara kullanıcıları yeni fiyatları merakla araştırıyor. 7 Ağustos itibarıyla en ucuz sigara fiyatlarının ne kadar olduğu ve hangi sigara grubuna zam geldiği hakkında detaylar netleşti. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz günlerde PM ve JTI markalarına da zam yapılmıştı. İşte 2024 sigara zammı sonrası güncel sigara fiyatları ve değişiklikler...

SİGARAYA YENİ ZAM GELDİ

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, BAT grubu sigaralara yapılan yeni zammı duyurdu. Bu zammın ardından BAT grubundaki en ucuz sigara fiyatı 64 TL’ye yükseldi, en pahalı sigara ise 85 TL olarak belirlendi. Zamlı tarifelerin 7 Ağustos Çarşamba günü itibarıyla geçerli olacağı bildirildi.

SİGARAYA NE KADAR ZAM GELDİ?

Dündar, Philip Morris sigara grubuna paket başı 5 TL zam yapıldığını açıkladı. Ayrıca, JTI sigara grubuna da zam geldiği bilgisi paylaşıldı. Philip Morris ve JTI gruplarındaki zammın geçerli olduğu tarihler sırasıyla 5 ve 6 Ağustos olarak belirlendi.

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

2024 sigara fiyatlarına yapılan son zamlarla birlikte güncel fiyatlar şu şekilde belirlendi:

  • PM sigara grubunun en pahalı sigarası 100 TL, en ucuz sigarası ise 69 TL.
  • JTI sigara grubunun en pahalı sigarası 78 TL, en ucuz sigarası ise 64 TL.
  • BAT grubundaki en ucuz sigara 64 TL, en pahalı sigara ise 85 TL.