2024-2025 Süper Lig sezonu, bu akşam Galatasaray ve Atakaş Hatayspor'un karşılaşmasıyla resmi olarak başlayacak. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezona Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı yaşadığı 5-0'lık mağlubiyetin ardından büyük bir moral tazelemek istiyor. Sarı Kırmızılı ekip, 82 günlük bir aranın ardından taraftarlarıyla yeniden buluşarak, sezona başarılı bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Maçın detayları ve takım hazırlıkları merakla bekleniyor. İşte Süper Lig 1. hafta açılış maçı Galatasaray-Hatayspor canlı yayın bilgileri…

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Mertens, Ziyech, Barış Alper, Icardi

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Burak, Cemali, Massanga, Görkem, Hodzic, Bamgboye, Fernandes, Strandberg

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanacak Süper Lig açılış maçı 9 Ağustos bu akşam saat 21:00'de başlayacak. Mücadele, İstanbul'daki Rams Park'ta gerçekleşecek. Maçın hakemliğini Turgut Doman yapacak, yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Candaş Elbil üstlenecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY İSTANBUL'DA HİÇ KAYBETMEDİ!

Galatasaray, Hatayspor'u İstanbul'da ağırladığı maçlarda hiçbir puan kaybı yaşamadı. Süper Lig'e 2020-2021 sezonunda yükselen Hatayspor ile evinde oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan Sarı-Kırmızılı ekip, bu maçlarda toplam 10 gol atarken rakibi Hatayspor sadece 1 golle yanıt verebildi. Bu istatistik, Galatasaray'ın İstanbul'daki güçlü performansını gözler önüne seriyor.