Galatasaray Young Boys maçı bugün milyonlarca futbol severin gündeminde yer alıyor. Süper Lig’e hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray deplasmanda vereceği mücadeleden üç puanla gelmek için plan yaparken, gözler Icardi, Mertens ve Torreira gibi yıldız sporculara çevrildi. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan giriş yapan Galatasaray rakibini deplasmanda ve iç sahada geride bıraktığı takdirde Şampiyonlar Ligi biletini de kazanmış olacak. Peki, Galatasaray Young maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi? İşte Galatasaray Young Boys maçı canlı izleme (TRT1) linki ve maçın yayın bilgileri…

Galatasaray Young Boys B

GALATASARAY YOUNG MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ Mİ?  

Galatasaray Young Boys maçı 21 Ağustos 2024 Çarşamba akşamı saat 22.00’de başlayacak. Heyecan dolu mücadele TRT1 ve Tabii üzerinden canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

İsviçre’nin Bern kentindeki Wankdorf Stadyumu’nda oynanacak maçı Alman Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Si̇ebert'i̇n yardımcılıklarını Jan Sei̇del ve Rafael Foltyn üstlenecek. Mücadeleni̇n dördüncü hakemi ise Dani̇el Schlager olacak.

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Young Boys: Ballmoos, Blum, Zoukrou, Husic, Hadjam, Niasse, Lauper, Meschack, Ugrinic, Colley, Ganvoula.

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

GALATASARAY YOUNG BOYS BOYS MAÇINI TRT1 ÜZERİNDEN CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN