Spor

Galatasaray'da yeni sezonun ilk hedefi Victor Osimhen

Galatasaray'ın sene başında Napoli'den kiraladığı Victor Osimhen için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Önümüzdeki sezon yıldız oyuncu ile devam etmek isteyen Galatasaray, tüm şartları zorlayacak gibi gözüküyor. Galatasaray'a çabuk alışan ve taraftarlarla enerjisi tutan yıldız forvet için, menajeriyle bir görüşme gerçekleştirildi.

Abone Ol

Bu sezona da şampiyonluk parolasıyla çıkan Galatasaray, forvet hattını Osimhen ve Icardi üzerine inşa etmiş durumda. 1 yıllığını kiralanan Osimhen için Galatasaray yönetiminden dikkat çeken bir hamle geldi. 

OSIMHEN'İN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Fanatik'in haberine göre; Chelsea başta olmak üzere çok sayıda kulübün yakından takip ettiği Victor Osimhen'in menajeriyle görüştüğü vurgulandı.  Nijeryalı futbolcunun, sarı-kırmızılı takımda çok mutlu olduğu aktarıldı. Menajeriyle görüşen Victor Osimhen'in, "Transferi düşünmek istemiyorum. Sadece saha içine konsantre olmak istiyorum. Sezon sonuna kadar teklif getirme. Sadece burada kupalar kazanmaya odaklandım" dediği belirtildi.

OSIMHEN İÇİN SPONSOR DEVREYE GİRECEK

Victor Osimhen için Galatasaray yönetiminin de planı olduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, ciddi bir sponsor desteği bulması halinde Victor Osimhen'in bonservisini almak istediği aktarıldı. Sarı-kırmızılılarda kurmayların bu doğrultuda aceleci davranmadığı belirtildi. Galatasaray yönetiminin, Napoli ile bu konudaki ilk temasını ara transfer döneminde kurmasının muhtemel olduğu kaydedildi.

NAPOLİ'DEN 1 YILLIĞINA KİRALANMIŞTI

25 yaşındaki santrfor, Galatasaray formasını 4 resmi müsabakada giydi. Victor Osimhen, bu karşılaşmalarda 2 gol atma başarısı gösterdi. Nijeryalı forvet, takım arkadaşlarına 4 asist yaptı. Galatasaray, Victor Osimhen'in kiralanması karşılığında Napoli'ye herhangi bir bedel ödemedi. Nijeryalı futbolcuya 6 milyon euroluk ödeme yapıldığı KAP'a bildirildi.  Victor Osimhen'in Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 25 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 75 milyon euro. Ultimate Strikers altyapısında futbola başlayan Victor Osimhen daha sonra Wolfsburg, Charleroi, Lille ve Napoli'de oynadı. Napoli, 2020-2021 sezonu başında Victor Osimhen için 77 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. 25 yaşındaki forvet, Nijerya Milli Takımı'nda 35 karşılaşmada forma şansı buldu. Victor Osimhen, bu müsabakalarda 21 gol atma başarısı gösterdi.