Oyunseverler tarafından merakla beklenen Football Manager 2025 oyunundan beklenmedik bir haber geldi. Sports Interactive ve Sega, oyunun çıkış tarihini Kasım 2024'ten Mart 2025’e erteleyerek, oyun tutkunlarını hayal kırıklığına uğrattı. 

KALİTE İÇİN ZAMAN İSTEDİLER

Çıkış tarihi heyecanla beklenen 'FM 25' Sports Interactive tarafından yapılan açıklamada, oyunun “yüksek kalite standartlarına ulaşması için” daha fazla zamana ihtiyaç duyulduğu belirtildi. FM25’in önceki sürümlere göre önemli teknik ve görsel iyileştirmeler içerdiği vurgulandı.

Epic Games, ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor: GTA ve FM 24'ün ardından şimdi de... Epic Games, ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor: GTA ve FM 24'ün ardından şimdi de...

Oyunseverlere müjde: 1200 liralık FM24 ücretsiz indirebilirsiniz... Son tarih 12 Eylül Oyunseverlere müjde: 1200 liralık FM24 ücretsiz indirebilirsiniz... Son tarih 12 Eylül

PARA İADESİ DETAYI

Stüdyo Başkanı Miles Jacobson, geliştirme süresinin uzamasının şirket açısından baskı oluşturduğunu belirtti. Jacobson, Kasım ayında aceleyle bir çıkış yapmanın standartlarını tehlikeye atabileceğini ifade etti. Bu sebeble Jacobson, FM25’in uzun soluklu seri için önemli bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Dijital olarak ön sipariş veren oyuncular, para iadesi alabilecekken PC ve Mac için erken erişim ise Mart ayındaki çıkış tarihinden önce gerçekleşecek.

Resmi Football Manager'ın yaptığı açıklama şu şekilde;