Galatasaray, dünyada ses getiren bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ile güçlendirdi.  Golcü oyuncu bir yıllık kiralık olarak Galatasaray formayı giyecek. Futbolcunun maaşını sarı-kırmızılı ekip ödeyecek.

YILDIZ OYUNCU İSTANBUL'DA

Transfer sezonu çalışmalarına devam eden Galatasaray, dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i İstanbul'a getirdi. 00.30 sıralarında Napoli'den havalanan özel uçak, 03.15 sularında İstanbul'a indi. 

Osimhen2

YILDIZ OYUNCU ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Galatasaray'ın İtalyan devi Napoli'den kiraladığı yıldız oyuncu İstanbul'a indi. Çok sayıda Galatasaray taraftarı, yıldız oyuncuyu karşıladı. Taraftarlarla ilk buluşmasında büyük heyecan yaşayan Victor Osimhen, taraftarlara üçlü çektirdi.

OSİMHEN'DEN İLK AÇIKLAMA

Atatürk Havalimanı'na açıklamalarda bulunan Osimhmen, "Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım. Stadyumda taraftarları göremek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım." diye konuştu. Dries Mertens ile beraber oynayacağı hatırlatılan Nijeryalı oyuncu, "Mertens, müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Kendisiyle gelmeden önce konuştum. Onunla oynamak içi sabırsızlanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da oynayacağım için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

YÖNETİCİ HATİPOĞLU, UÇAĞIN KAPISINDA OSIMHEN'LE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Osimhen transferi için İtalya'da bulunan menajer George Gardi, sosyal medya hesabından Nijeryalı futbolcu ve Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'yla birlikte yer aldığı bir fotoğraf paylaştı.
 

GALATASARAY SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Galatasaray Kulübü de Osimhen'in transferiyle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan paylaşımda, "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 
 

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Galatasaray transferle ilgili çalışmalarını sürdürecek. İtalya'da olan teknik direktör Okan Buruk ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukcu, transfer görüşmelerine devam etmek için Avrupa'da kalacak.

Ayrılık resmen açıklandı: Galatasaray eski Brezilyalı yıldızına yeniden kavuşuyor mu? Ayrılık resmen açıklandı: Galatasaray eski Brezilyalı yıldızına yeniden kavuşuyor mu?