Hadise, Mehmet Dinçerler ile gözler önünde yaşadığı evliliği kısa sürede bitirmişti. Okan Buruk ise 17 yıllık eşinden 2024 yılı başında ayrıldı. Şimdi ise Hadise ve Okan Buruk aşkı konuşuluyor. Medyada yer alan iddiaların ardından Hadise ve Okan Buruk sevgili mi? Hadise Okan Buruk aşkı nerden çıktı? araştırmaları yapılıyor…

HADİSE VE OKAN BURUK SEVGİLİ Mİ?

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden olan şarkıcı Hadise ile Süper Lig’de son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk’un sevgili olduğu iddia edildi. 

Detay Fotograf 48-1

Bugün duyulduğu andan itibaren çığ gibi büyüyen Hadise Okan Buruk aşkı konusunda kaynak olarak Oda TV gösterilirken, belirtilen kanalda konuya ilişkin bir ayrıntı bulunamadı.

HADİSE OKAN BURUK AŞKI NERDEN ÇIKTI?

38 yaşındaki şarkıcı Hadise ile 50 yaşındaki GS Teknik Direktörü arasındaki aşk iddialarına herhangi bir kaynak gösterilmiyor.

Hadise ve Okan Buruk’un sevgili olduğuna dair herhangi bir görsel, video veya olay bulunmazken, ikilinin arasındaki ilişki haberi sadece “İddia” olarak nitelendiriliyor.

Okan Buruk ile eski eşi Nihan Buruk, Temmuz 2007 tarihinde dünya evine girmişti. Ali Yiğit adını verdikleri bir oğlu bulunan çift 2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvurmuş ancak daha sonra evliliklerine bir şans daha tanımaya karar vermişti. Okan Buruk ve Nihan Buruk 2024 yılı Şubat ayında yollarını tamamen ayırdı.