İstanbul Havalimanı'ndan paylaşılan bir görüntü sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında ilk sıralarda yer aldı. Cumartesi günü yaşanan olayda, bir kişinin bir kadına bağırıp küfür etmesi anbean kayda alındı. Çalışanlar ve güvenlik görevlileri olaya müdahale ederek olayın büyümesini engelledi. 

EŞİNİN ALDATTIĞINI ÖĞRENDİ İDDİASI

Görüntülerin, "Havalimanında aldatıldığını öğrenen adam" şeklinde paylaşılmasının ardından büyük tepki topladı. Ancak görüntüler servis edildiği gibi çıkmadı.

MEĞER OLAY BAŞKAYMIŞ!

Edinilen bilgilere göre, kadın ve adam 5 yıl önce boşandı. Eski eşinin yanında erkek arkadaşı olduğunu fark eden adam ortalığı birbirine kattı. 

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Taraflar birbirinden şikayetçi oldu. İkiliye küfürler yağdıran adamın görüntüleri çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

"BU BENİM KARIM"

Görüntülerde kadının elindeki valizi alarak uzaklaşmaya çalışan adamın, "Bu benim karım. Bu da Atina'da birlikte olduğu adam" dediği anlar görülüyor.

"PARAMI ÇALDIN"

Adam eski eşine zaman zaman "Hırsız paramı çaldın. Bu da benim çantam" diyerek bağırıyor. Olay yerine gelen polis ekiplerinin eski eşine bağıran ve küfürler yağdıran adamı sakinleştirmeye çalıştığı anlar da görülüyor...