Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa lider Fenerbahçe’yi sahasında konuk ediyor. Heyecan dolu mücadeleyi Halil Umut Meler yönetirken, karşılaşmanın VAR hakemi olarak ise Sarper Barış Saka görev yapıyor. Lig’de 43. kez karşı karşıya gelecek iki takım arasında galibiyet üstünlüğü 34-4 Fenerbahçe2de bulunuyor. İşte Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı hakkında detaylar…

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı15 Eylül Pazar günü saat 17.00’da başlayacak. Heyecan dolu mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KASIMPAŞA FB MAÇININ İLK 11’LERİ BELLİ OLDU!

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Becao, Oosterwolde, İsmail, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, En-Nesyri

Kasımpaşa: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Nicholas Opoku, Yasin Özcan, Kevin Rodrigues, Loret Sadiku, Gökhan Gül, Mortadha Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Josip Brekalo, Nuno Da Costa

43. KARŞILAŞMA 2024-2025 SEZONUNDA

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 42 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 34 kez sahadan galip ayrılırken, mavi-beyazlılar ise 4 kez kazandı. 4 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Fenerbahçe rakip filelere 106 gol gönderirken, Kasımpaşa da 38 kez gol sevinci yaşadı.

İki takım arasında son oynanan müsabaka, geçtiğimiz sezon Kadıköy’de Fenerbahçe’nin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa’ya karşı rekabette büyük bir üstünlüğü bulunurken, son yıllarda resmi maçlarda galibiyet serisi elde etti. Sarı-lacivertliler, 8’i lig, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere son 9 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. Kasımpaşa, Fenerbahçe’yi son olarak Haziran 2020’de sahasında 2-0 mağlup etti.