Ekol Futbol yine futbolun nabzını tutmaya devam ediyor. Onur Yıldız'ın sunduğu, Erman Toroğlu'nun da yorumlarıyla fark yarattığı Ekol Futbol'un dikkat çeken konularından biri Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'ydi. 

ICARDI, 25'İNCİ DAKİKADA OYUNDAN ÇIKTI

Arjantinli yıldız futbolcu, Adana Demirspor maçının 25'inci dakikasında sakatlanıp oyundan çıktı. Galatasaray'dan Icar'dinin durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Mauro Icardi, Adana Demirspor maçının ilk yarısında bir pozisyonda zorlama sonrası sağ arka adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkmıştır. Futbolcumuzun durumu yapılacak detaylı tetkikler sonrasında belli olacaktır" denildi. 

ERMAN TOROĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN YORUMLAR

Icardi'nin sakatlığı Ekol Futbol'da da konuşuldu. Erman Toroğlu'nun, Icardi'nin sakatlığıyla ilgili yaptığı yorum ise dikkat çekti. Erman Toroğlu ve Onur Yıldız arasında geçen diyalog şöyle:

Onur Yıldız: Galatasaray futbolcusu Icardi, 25'inci dakikada sakatlandı. Arka adalesinde bir zorlanma olduğu açıklaması yapıldı. 

Erman Toroğlu: Doktorlar ne diyor, bir şey diyorlar mı?

Onur Yıldız: Yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. 

Erman Toroğlu: Peki ben şunu merak ediyorum. Icardi, acaba Türkiye'de mi tedavi olacak yoksa başka bir memlekette mi tedavi olmaya gidecek arka adalesinden? Başka bir ülkede  mi olacak, Türkiye'de mi olacak? Onu merak ediyorum. Biliyorsun bunların özel doktorları oluyor falan. Oraya özel tedaviye gidiyorlar, merak ediyorum. Icardi zaten çok güçsüz, görüyorsun sahada. İlk geldiği zamanki Icardi yok. Özel hayatı da tesir etti ona. 

Onur Yıldız: "Icardi tedavisini Türkiye'de mi olacak, Arjantin'de mi olacak?" sorusu şu anda baya bir tartışılıyor.

Erman Toroğlu: Arjantin'e gidebilir. Orada tedavi şekilleri daha başka. Masörlerin elleri daha farklı olabilir, yumuşak girerler adaleye falan. Bizdeki masörler sert, ellerini bir yerlere sokarlar, ikinci adaleyi parçalarlar! Orada yumuşak yumuşak iyi masaj yapan, iyi tedavi yapan insanlar vardır. Çünkü bir gitti gelmedi geçtiğimiz yıllarda. Ondan sonra hanımı hastalandı gelmedi, hanımını tedavi ettiriyordu. Şimdi hanımı gitti, bilmiyorum tedavi oluyor mu, hasta mı? 

Onur Yıldız: Onu bilmiyorum da zaten boşanma aşamasındalar diye biliyorum. 

Erman Toroğlu: Tedaviye gerek yok! 

Onur Yıldız: Bilmiyorum. Arjantin'e giderse ne olur? Birkaç gün içinde bu dediğin olay belli olacak.