İsrail basınındaki haberlere göre Yoav Gallant, İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kenti yakınlarında bir hava üssüne yaptığı ziyarette “Ağırlık merkezi kuzeye kayıyor. Güçlerimizi, kaynaklarımızı ve enerjimizi kuzeye hareket ettiriyoruz” dedi.

“YENİ AŞAMANIN BAŞLANGICINDAYIZ”

Gallant, "Savaşta yeni bir aşamanın başlangıcında olduğumuzu düşünüyorum. Uyum sağlamalıyız. Zaman içinde tutarlılık göstermeliyiz. Bu savaş büyük cesaret, azim ve ısrar gerektiriyor" diye konuştu.

Önce çağrı cihazları şimdi de telsizler: İsrail Lübnan'a ikinci kez saldırdı! Önce çağrı cihazları şimdi de telsizler: İsrail Lübnan'a ikinci kez saldırdı!

“GAZZE’DEKİ ESİRLERİ UNUTMADIK”

İsrail'in kuzeydeki saldırısının amacının tahliye edilen İsrail vatandaşlarının evlerine güven içinde dönmesi olduğunu savunan Gallant, Gazze’deki İsrailli esirleri unutmadıklarını savundu.

Lübnan saldırısı için çarpıcı açıklama: Siber saldırı değil, fiziksel müdahale Lübnan saldırısı için çarpıcı açıklama: Siber saldırı değil, fiziksel müdahale

TEL AVİV SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Lübnan genelinde son 24 saatte önce çağrı cihazları bugün de telsizlerde patlamalar meydana geldi. Lübnanlı yetkililer, patlamalardan İsrail'i sorumlu tutarken Tel Aviv yönetimi ise konuya dair sessizliğini koruyor.

Cebimizde bomba mı taşıyoruz? Yurtdışından alınan telefonlar Lübnan'daki çağrı cihazı gibi patlayabilir Cebimizde bomba mı taşıyoruz? Yurtdışından alınan telefonlar Lübnan'daki çağrı cihazı gibi patlayabilir

NE OLMUŞTU?

Dün de Lübnan'da Hizbullah unsurlarının kullandığı çağrı cihazlarının patlatılması sonucu ikisi çocuk 12 kişinin hayatını kaybettiği, 200 kadarı ağır, yaklaşık 2 bin 800 kişinin yaralandığı açıklanmıştı.

Önce çağrı cihazları şimdi de telsizler: İsrail Lübnan'a ikinci kez saldırdı! Önce çağrı cihazları şimdi de telsizler: İsrail Lübnan'a ikinci kez saldırdı!