Spor

İzlanda-Türkiye maçının 11'leri belli oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımızın İzlanda ile oynayacağı maçın ilk 11’i resmen açıklandı. Vincenzo Montella, zorlu İzlanda deplasmanının hücum hattında rotasyona gitti.

Abone Ol

Türkiye UEFA Uluslar Ligi’nde yoluna doludizgin devam etmek için İzlanda deplasmanında galibiyet arıyor. Son oynanan Karadağ maçının ardından açıklamalarda bulunan Vincenzo Montella, İzlanda deplasmanında rotasyon yapacağının sinyallerini vermişti. Peki İzlanda-Türkiye maçının ilk 11'leri belli oldu mu? İşte detaylar...

İZLANDA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Uluslar Ligi’nde heyecan İzlanda - Türkiye mücadelesiyle devam ediyor. Montella yönetimindeki milliler, deplasmanda üç puan hedefliyor.

İzlanda ve Türkiye arasında oynanacak karşılaşmada Polonyalı hakem Damian Sylwestrzak düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski üstlenecek.

İzlanda - Türkiye karşılaşması bugün (14 Ekim) saat 21.45’te başlayacak.

A MİLLİ TAKIM SAHAYA ÇIKACAK

Uluslar Ligi'nde A Milli Takım'ın İzlanda ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma zemindeki buzlanma nedeniyle ertelenmesi gündemdeydi. Yapılan son incelemeler sonrası UEFA yetkilileri ve hakemler maçın oynanmasına karar verdi.

İZLANDA - TÜRKİYE MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA?

İzlanda ve Türkiye arasında oynanacak milli maç heyecanı TV8 ekranlarından yayınlanacak. UEFA Uluslar Ligi mücadeleleri İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, Azerbaycan ve diğer birçok ülkeden canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

İzlanda: Valdimarsson, Fridriksson, Ingason, Gudmundsson, Óskarsson, Tómasson, Anderson, Grétarsson, Traustason, Ellertsson, Gudjohnsen

Türkiye: Uğurcan, Zeki Çelik, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan,Orkun, İrfan Can, Arda, Kenan, Kerem