Gündem

Katil Semih Çelik'in bilgisayarındaki sır: Bir dosya hariç tüm dosyaları temizlemiş

İstanbul Fatih'teki vahşetin soruşturması tüm titizliğiyle devam ediyor. Katil Semih Çelik'in bilgisayarında, tüm videoların silindiği, sadece İkbal Uzuner'i öldürmek ve intihardan bahsettiği video olduğu belirlendi.

Abone Ol

Fatih'te bulunan surlarda İkbal Uzuner'i vahşice katleden ve daha sonra intihar eden Semih Çelik'in cinayet perdesi aralanmaya devam ediyor. Polis ekipleri delilleri bir bir incelerken, Semih Çelik'in bilgisayarında sadece bir dosyayı bırakıp diğer tüm dosyaları silmesi şüphe uyandırdı. 

SADECE 1 VİDEO BIRAKMIŞ

Polis ekipleri, Semih Çelik'in kullandığı elektronik cihazlarını da incelemeye aldı. Çelik'in açılan bilgisayarında İkbal Uzuner ile ilgili çektiği, Uzuner'i öldürmekten ve intihardan bahsettiği video tespit edilirken bilgisayardaki diğer bütün verilerin silindiğini belirledi. Çelik'in HTS kayıtlarını da incelemeye alan polis, cinayetlerle bağlantılı herhangi bir tespite ulaşamadı.

AYİN İDDİALARI

Sosyal medyada çıkan ve ölen kişilerin Florya'da ayin ve ritüele katıldığı yönündeki iddiaları da dikkate alan ekiplerin çalışmasında, bu kişilerin herhangi bir ayin veya ritüele katıldığına dair bir ize rastlanmadı.

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan ve Fatih'te 4 Ekim'de 19 yaşındaki Semih Çelik, kendisiyle aynı yaştaki Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'i öldürdükten sonra Edirnekapı'daki surlardan atlayarak intihar etmişti.