Başrollerini Özgün Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Kızıl Goncalar'ın yeni sezonuna dair aramalar devam ediyor. Now TV'nin en sevilen dizilerinden biri olan Kızıl Goncaların'ın ikinci sezonuna ilişkin son durumu derledik!

KIZIL GONCALAR 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

NOW'da ekranlara gelen Kızıl Goncalar'ın yeni sezonuna ilişkin resmi açıklama geldi. Pazartesi günlerin klasiği haline gelen dizi, bu akşam da yayınlanmayacak ancak önümüzdeki hafta itibarıyla ikinci sezon ilk bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak.

KIZIL GONCALAR İKİNCİ SEZON İLK FRAGMANI

3 (3) Kopyası

KIZIL GONCALAR'A İKİ YENİ OYUNCU KATILIYOR

Büyük bir heyecanla beklenen Kızıl Goncalar'ın ikinci sezonuna Kevser ve Lokman adında iki yeni karakter katılacak. Kevser'e güzel oyuncu Selen Kurtaran, Lokman'a ise usta oyuncu Emin Gürsoy hayat verecek.

4 (5) Kopyası

KIZIL GONCALAR FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşü herkesi şaşırtmış, posta oturmak üzere olan Cüneyd de bu karşılaşmayla sarsılmıştır. Öte yandan duyduklarını Levent ve Beste’ye belli etmeyen Mira, Naim’in söylediklerinden emin olmak için kesin kanıtı bulmaya kalkışır.

Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına perişan bir halde çıkıp, her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit’ten şüphelenmiştir. Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanan Sadi ise Vahit’in Cüneyd’in en zor anlarında bile yanında durup oğluna destek olmasıyla abisinin yanında durur.