Magazin

KIZIL GONCALAR FİNAL Mİ YAPACAK? Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu yayınlanmayacak mı? Neden final yapıyor?

Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu heyecanla beklenirken dizinin yapımcısı Faruk Turgut katıldığı bir programda final tarihi hakkında açıklama yaptı. Geçtiğimiz sezona damga vuran projelerden biri olan Kızıl Goncalar hakkındaki bu gelişme izleyiciyi üzerken Kızıl Goncalar final mi yapacak? Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu yayınlanmayacak mı? araştırmaları hız kazandı…

Abone Ol

Mert Yazıcıoğlu, Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrolde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu 30 Eylül Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak. Now TV’de yayınlanan ve ilk bölümü itibariyle en çok konulan yapımlardan biri olan Kızıl Goncalar’ın yapımcısı Faruk Turgut’un yaptığı final açıklaması ise dizinin takipçilerini de hayli üzdü. Gelen haberin ardından Kızıl Goncalar’ın neden final yaptığı da merak konusu oldu…

KIZIL GONCALAR FİNAL Mİ YAPACAK?

Kızıl Goncalar dizisinin takipçilerini üzecek haber dizinin yapımcısı Faruk Turgut’tan geldi. Turgut bir YouTube kanalı için yaptığı açıklamada mevcut yapısına devam etmesi halinde Kızıl Goncalar’ın final yapacağını söyledi.

KIZIL GONCALAR NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Dizi konusunda en yetkili isimlerden olan Faruk Turgut, Kızıl Goncalar dizisinin hali hazırda uzun soluklu bir proje olarak açıklanmadığını belirtti. Yani dizi, eğer bir değişikliğe gidilmezse hikayesi bittiği için sona erecek.

KIZIL GONCALAR’IN YENİ SEZONU YAYINLANMAYACAK MI?

Kızıl Goncalar dizisi hemen final yapmıyor dizinin 2. sezonu 30 Eylül Pazartesi akşamı Now TV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Ve sezon bittiğinde Kızıl Goncalar büyük final ile ekranlara veda edecek.