KYK Yurt Time başvuru sayfası kısa süre için açık kalacak, tamamlanan başvuruların ardından değerlendirilen öğrenciler, proje kapsamında yer alacak. Her yıl binlerce öğrencinin başvuru yaptığı projede her yurttan 10 öğrenci seçilecek. İşte e-devlet KYK Yurt Time başvuru sayfası ve projeye dair bilinmesi gerekenler…

Kyk Yurt Time C

KYK YURT TİME PROJESİ NEDİR?

KYK Yurt Time projesi kapsamında Kredi ev Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan öğrenciler bakanlığa bağlı spor faaliyetlerinde görevlendirilecekler. Bu görevlendirme ile öğrenciler sporla iç içe bir öğrencilik hayatı yaşarken aynı zamanda para da kazanabilecekler.

Yurt Time projesinde her yurttan on öğrenci seçilecek. Seçilen öğrenciler günlük iki saat haftalık da sekiz saatten fazla olmayacak şekilde kendi yurtlarında görevlendirilerek ek gelir elde edecekler.

Proje kapsamında kısmi zamanlı çalışan öğrenciler, sigortalı sayılmakta ve haklarında sadece iş kazası ve meslek hastalığı sigortası hükümleri uygulanmaktadır.

Kyk Yurt Time B

KYK YURT TİME BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

KYK Yurt-Time Spor başvuruları 16 Eylül 2024 Pazartesi günü başladı. Başvurular 20 Eylül 2024 Cuma gününe kadar devam edecek.

KYK YURT-TİME BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sadece KYK yurdunda kalan öğrencilerin başvuru  başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden yapacaklar. Aşağıdaki linkten kolaylıkla başvurunuzu yapabilirsiniz.

KYK YURT TIME BAŞVURUSU İÇİN BURAYA TIKLAYIN