Spor

Madrid derbisi öncesi Arda Güler ile ilgili flaş gelişme: Ancelotti B planını devreye sokuyor

LaLiga’da bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. 29 Eylül Pazar günü Atletico Madrid Real Madrid’i konuk edecek. Karşılaşma öncesi Arda Güler ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Real Madrid'i çalıştıran Ancelotti B planını uygulamaya başladı.

Abone Ol

Real Madrid, İspanya La Liga'nın 8. haftasında pazar akşamı deplasmanda Atletico Madrid'le karşı karşıya gelecek. İki takımı da derbi heyecanı sarmışken İspanya'nın Marca gazetesi, Mbappe'nin sakatlığının Arda Güler'e daha fazla oynaması için fırsat olabileceğini yazdı. 

ANCELOTTİ'NİN B PLANI 

Mbappe'nin sakatlanmasıyla Ancelotti B planını devreye soktu. Gazetedeki habere göre teknik direktör Carlo Ancelotti, Mbappe'nin yerine genç yıldızı Endrick ile derbiye başlayabilir. 

DERBİ ÖNCESİ ARDA GÜLER GELİŞMESİ 

Bu durumda Rodrygo ve Endrick'in hücum hattının ilerisinde görev yapacağını belirten gazete, Arda Güler'in ise bu ikilinin arkasında yer alacağını vurguladı. Bir başka seçenek üzerinde daha duran gazete, Rodrygo ve Endrick'in arkasında Bellingham'ın yer alması durumunda Tchouameni ve Valverde'nin yanına orta sahaya bir isim daha ekleneceğini, bu ismin de Arda Güler, Modric veya Camavinga'dan birinin olacağını yazdı.