MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunda heyecan dorukta! Takım oyunları başladı ve ilk kaptanlık oyununun ardından bu haftanın takımları belirlendi. Mavi takımın kaptanı Emre olurken, Kırmızı takımın kaptanı olarak Ayşe seçildi. İlk konsept olarak Ege mezeleri belirlenmişti. İki takım arasındaki kıyasıya rekabet, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Peki, MasterChef Türkiye'de ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Mavi takım mı yoksa Kırmızı takım mı üstün performans sergiledi? Ayrıca, ilk eleme adayı kim seçildi? İşte MasterChef dokunulmazlığı kazanan yarışmacı…

İLK HAFTANIN TAKIMLARI

MasterChef Türkiye’de yeni sezon heyecanı başladı ve ilk hafta takımları belirlendi. Mavi Takım’da Emre, Murat Can, Semih, Nigar, Beril, Onur, Kerem, Ezgi, Kaan ve Beyza yer alırken, Kırmızı Takım’da ise Ayşe, Serhat, Çağlar, Ümmühan, Eda, Nevzat, Alper, Zeynep, Hakan ve Deniz bulunuyor.

EGE MEZELERİ İÇİN YARIŞ

İki takım, Ege mezeleri konsepti altında 9 çeşit yemek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmada Fava, Patlıcan Çığırtma, Nuraniye, Sinkonta, Kabak Çiçeği Dolması, Girit Kabağı Tava, Ot Mücveri, Midyeli İç Pilavı ve Ahtapot Salatası yapıldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE İLK TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin ilk takım oyununu Mavi Takım kazandı. Kırmızı Takım, dokunulmazlık oyunu için yarıştı.

İLK DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

İlk dokunulmazlık oyunu sonucunda, Kırmızı Takım’dan beğenilen ilk 4 tabağın yarışmacısı belirlendi ve dokunulmazlığı kazanan isim Alper oldu. Alper, ilk eleme adayını seçme hakkını elde etti.

BEĞENİLEN İLK 4 TABAĞIN YARIŞMACILARI

  1. Alper
  2. Eda
  3. Ayşe
  4. Hakan

MASTERCHEF İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye’nin ilk eleme adayı Serhat olarak belirlendi.

MASTERCHEF İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Takım oylamasında ikinci eleme adayı seçilen isim Deniz oldu.