Meriç Erkan bir dönem özellikle evlilik programlarının en çok konuşulan ismi iken yaşam tarzında köklü bir değişikliğe gitti. Günahlarından tövbe ettiğini belirten Meriç Erkan, Sakal bıraktı ve sarık takmaya başladı. Adını da Mahmut Erkan olarak değiştirdiğini belirten ünlü isim Ahu Tuğba’nın kızından da helallik istedi. Magazin gündeminin zirvesine oturan cenaze töreninin ardından Meriç Erkan da günün en çok konuşulan konularından biri oldu…

Meric Erkan Kimdir F

MERİÇ ERKAN KİMDİR?

Meriç Erkan, 2 Temmuz 1969 tarihinde Samsun'da doğdu ve ilköğrenimini burada tamamladı. 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi'nden mezun olan Erkan, çeşitli ajanslarda modellik yapmaya başladı.

Meric Erkan Kimdir C

Kuşum Aydın'ın sunduğu programla televizyon dünyasına adım atan Meriç Erkan böylelikle adını geniş kitlelere duyurdu. Meriç Erkan, o dönem Ahu Tuğba ile yaşadığı sansasyonel ilişkiyle de kamuoyunun dikkatini çekti ve magazin dünyasında sıkça yer buldu.

Meric Erkan Kimdir B

Diğer yandan "Esra Erol'da" programına katılarak dikkat çeken Erkan, programdan olaylı bir şekilde ayrıldı ve ardından farklı birçok iddia gündeme geldi. Yaşadığı çalkantılı süreçlerden sonra televizyon ekranlarından uzaklaşan Meriç Erkan, inzivaya çekilerek manevi bir hayata yönelmeyi tercih etti.

Meric Erkan Kimdir G

2022 yılında katıldığı bir yapım için konuşan Meriç Erkan Nasuh tövbesi yaptığını İslam’a uygun bir yaşam tarzını benimsediğini kaydetti.