Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, Kur'an kursuna gidiyorum diyerek evden çıktı ve bir daha haber alınamadı. İhbar üzerine arama çalışması başlatan ekipler, 19'ncu günde Narin'in cansız bedenini buldu. Mahallede bulunan Eğertutmaz Deresi'nde çuval içine konulmuş şekilde bulunan Narin'in ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

10 KİŞİ TUTUKLANDI

Narin'in ölümüyle ilgili Narin'in amcası Salim Güran, Narin'in annesi Yüksel Güran, Narin'in abisi Enes Güran'ın da aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı. Ancak Narin'in katili henüz bulunamadı.

TAVŞANTEPE'NİN AKILALMAZ PLANI!

Türkiye'yi ayağa kaldıran cinayette yeni detaylar ortaya çıktı. Gazeteci Hande Fırat, bugünkü köşesinde Narin cinayetiyle ilgili bir yazı kaleme aldı. İddiaya göre, Tavşantepe Mahallesi sakinleri soruşturmayı şaşırtacak her türlü yolu da denedi. Üst düzey yetkililere verilen brifingde, 19 gün boyunca köydeki bazı isimler önce telefon açarak sahte ihbarda bulunuyor, böylece soruşturmayı yanlış yönlendiriyorlar.

SESSİZLİK YEMİNİ ETMİŞLER!

Fırat'ın iddiasına göre, çoğunluğu akraba olan köyde, ailenin maddi durumu iyi olduğu için birçok kişi sessizlik yemini etmiş gibi sorulan sorulara yanıt vermiyor. 

SİM KARTLARI ATIYORLAR

Cinayet sonrası ekiplere sahte ihbar yapan bazı isimler, sonra da sim kartları atıyorlar. 

GENÇLERDEN BİRİNE YAPTIRMIŞ OLABİLİR

Muhtar amca bir numaralı şüpheli. Fakat amcanın Narin’in kardeşlerinden birine “Narin’i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm” dediği iddiası da inceleniyor. Amcanın cinayeti köydeki kendine yakın gençlerden birine işletmiş olabileceği de göz ardı edilmiyor.