Magazin

Nişanlısının izinsiz fotoğraflarını paylaştılar: Kadir Ezildi'den sert tepki! Dava açıyor

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’in izinsiz fotoğrafı paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları, ifşa olarak adlandırılan bu fotoğrafa tepkilerini sürdürürken Gamze Türkmen’den açıklama geldi.

Abone Ol

En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu olan Kadir Ezildi son günlerde özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Genç sunucunun nişanlısı Gamze Türkmen ile yaptığı gösterişli nişan sosyal medyada günlerce konuşuldu. Söylemezsem Olmaz ekibi, Gamze Türkmen'in izinsiz fotoğraflarını canlı yayında paylaşınca ikili bu kez dava haberiyle gündeme geldi.

CANLI YAYINDA PAYLAŞTILAR

“Bu görüntüler içeriden gizli çekiliyor" diyen Hande Sarıoğlu "Bu görüntülerin çekildiğinden Gamze'nin haberi var mı?" diye sordu. Didem Delen ise "Asıl bize gönderildiğinden haberi var mı?" diyerek tepki topladı.

YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK

Programa tepki yağarken, Gamze Türkmen'den de konuyla ilgili sert açıklama geldi. Avukatı bir açıklama yaptı ve "Bu durum, Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde açık bir hak ihlalidir." denilerek, gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı açıklandı.