Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Süper Lig ve takımın transfer süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de tüm takımlar için transfer sürecinin sona erdiği bir günde, Galatasaray'ın neden bu kadar eleştirildiğini anlamadığını belirten Öztürk, "Süper Lig'de 19 takım var. Bugün hepsi için son gün. Fakat neden Galatasaray bu kadar projektörlerin altında bilmiyorum" dedi.

Cenk Ergün neden istifa etti? Galatasaray yöneticisi Cenk Ergün kimdir, istifa sebebi nedir? Cenk Ergün neden istifa etti? Galatasaray yöneticisi Cenk Ergün kimdir, istifa sebebi nedir?

Takımın şampiyonluk sonrası sadece 1-2 oyuncuya ihtiyacı olduğu yönünde yorumlar yapılabileceğini söyleyen Öztürk, Galatasaray'ın dünyanın en iyi forvetlerinden biri olan Mauro Icardi’yi transfer ettiğini vurguladı. Öztürk, "Bir Icardi’miz var ve bizim için kral! Ardından Batshuayi geldi. O da ikinci forvet gibi görünse de, birinci forvet kalitesinde. 5 tane çok kıymetli transfer yaptık" diye konuştu. Ayrıca, Kerem Aktürkoğlu haricinde ayrılan oyuncuların, geçen sezon düzenli forma şansı bulamayan isimler olduğunu hatırlattı.

Öztürk, 2 ya da 3 oyuncu yeterliyken, 5 transfer yapılmasına rağmen bu oyuncuların yetersiz görülmesine anlam veremediğini dile getirdi. Teknik direktör Okan Buruk ve scout ekibinin belirli bir plan doğrultusunda çalıştıklarını belirten Öztürk, "Bir oyuncuya 1 lira ederken 5 lira verirseniz, bu sadece bizi değil, bizden sonraki yönetimleri de zor durumda bırakır" ifadelerini kullandı.

Osimhen, Galatasaray'da ilk antrenmanına çıktı Osimhen, Galatasaray'da ilk antrenmanına çıktı

Mynet'te yer alan habere göre Galatasaray’ın en büyük hedefinin 25. şampiyonluk ve 5. yıldız olduğunu vurgulayan Öztürk, Galatasaray taraftarının bu hedefe odaklandığını söyledi. Öztürk, "Gerçek Galatasaray taraftarı biliyor ki bu ekip tek bir şeye odaklandı; 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Herkes görecek ki başkaları çakma 5. yıldızdan utanırken biz gerçek 5. yıldızı takacağız" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi