Reynmen adıyla tanınan fenomen Yusuf Aktaş, bir süredir birlikte olduğu Miss Turkey 2017 finalisti Emire Cansu Kurtaran ile İtalya'da evlendi. 

60 KİŞİ KATILDI

Amalfi’de Villa Cimbrone’de gerçekleşen düğüne, çiftin aile ve yakın arkadaşlarından oluşan 60 kişilik bir davetli grubu katıldı. Çiftin, Japonya’da balayı tatiline çıkacağı öğrenildi.

R E Y M E N

SADE BİR GECE OLDU

Çift, düğün öncesinde heyecanla hazırlıklarını tamamlarken, akşamüstü davetlilerin katılımıyla başlayan tören oldukça romantik ve zarif bir atmosferde gerçekleşti. Düğün sonrası dostlarıyla birlikte özel bir akşam yemeği yiyen çift, gecenin tadını doyasıya çıkardı.

R E Y M E N1

REYNMEN KİMDİR?

Reynmen, asıl adıyla Yusuf Aktaş, 6 Aralık 1995'te doğdu. Scorp ve YouTube platformlarında paylaştığı videolarla tanınmaya başladı. Sivas kökenli olan Yusuf Aktaş'ın babası Azerbaycan göçmeni. Tanınmadan önce, Yusuf Aktaş, babasıyla birlikte meyve sebze ticareti ve pazarcılık yapıyordu. 2019 yılında şarkı çıkaran Reynmen kariyerine buradan devam etti.

CANSU KURTARAN KİMDİR?

1996 yılında Bursa'da dünyaya gelen Emire Cansu Kurtaran, Miss Turkey 2017 yarışmasında finale kalmıştı. Yarışmada herhangi bir derece elde edemese de, yüksek öğrenimine İngiltere’de devam ediyor. Psikoloji bölümünden mezun olan Kurtaran, aynı zamanda modellik yapmaktadır. Emire Cansu Kurtaran, 2024 yılı itibarıyla 28 yaşındadır. Reynmen ile olan ilişkisi ve evliliği, sosyal medyada büyük ilgiyle takip ediliyor.