Spor

Rigas Skola Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Rigas Skola GS maçı saat kaçta? GS ilk 11...

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci hafta heyecanı bu akşam oynanacak 18 mücadele ile yaşanacak. Günün ilk seansında temsilcilerimizden Galatasaray, deplasmanda Letonya ekibi Rigas Skola ile kozlarını paylaşacak.

Abone Ol

Rigas Skola Galatasaray maçı için heyecanlı bekleyiş başlamış durumda. UEFA Avrupa Ligi'nde günün ilk seansında oynanacak zorlu karşılaşmada sarı kırmızılı temsilcimiz, hem üç puan hem de liderlik için sahaya çıkacak.

RIGAS SKOLA GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta mücadelesi olan Rigas Skola Galatasaray karşılaşması, bu akşam saat 19:45'de oynanacak ve TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 

Müsabakayı Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Filip Glova yönetecek.

TRT 1 CANLI YAYIN İZLE

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Muslera, Kaan Ayhan, D.Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, I.Jakobs, Yunus Akgün, Torreira, Sara, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Icardi.

SARI KIRMIZILILAR LİDERLİĞİ İSTİYOR

Bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nin favorilerinden biri olarak gösterilen ve turnuvadaki ilk maçında Yunanistan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup etmeyi başaran Galatasaray, ilk haftayı 5. sırada kapattı. Cimbom, bu akşam Rigas Skola'yı da mağlup ederek ikinci haftayı lider tamamlamak istiyor. 

CIMBOM'DA OSIMHEN DİNLENDİRİLECEK

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesinde deplasmanda Rigas Skola'ya konuk olacak Galatasaray'da, Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile oynanan mücadelede sakatlanan Osimhen'in bu maçta dinlendirilmesi bekleniyor.