Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni kaybının 19. gününde bulundu. Tüm Türkiye büyük bir hüzün yaşarken, cinayetle ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Narin'in annesi Yüksel Güran ve abisi Enes Güran'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklanırken, savcı, Narin cinayetinin şemasını çizdi. İşte o şeytan üçgeni...

NARİN CİNAYETİNDE ŞEYTAN ÜÇGENİ

Hürriyet'te yer alan haberde savcıya göre Narin’i amca Salim öldürdü, anne Yüksel ile abi Enes ve Nevzat da bu suça iştirak etti. Diğer amcalar, kuzenler ve amcanın işçileri de bu suçun delillerini yok etmeye çalıştı.

TUTUKLU SAYISI 11'E ÇIKTI

Narin’in katledilmesiyle ilgili soruşturmada ilk aşama tamamlandı. Gözaltındaki 22 zanlının işlemleri önceki gece bitti ve Narin’in annesi ile abisinin de aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı. Daha önce tutuklanan amca Salim Güran ve “itirafçı” Nevzat Bahtiyar ile tutuklu sayısı 11’e çıktı. İki amca ve bir kuzen ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı. Gelinen aşamada jandarma ve savcılığın cinayete dair nasıl bir değerlendirmesinin olduğu da ortaya çıkmış oldu. Sevk maddeleri ve tutuklamalar gözaltındaki zanlıların üç ayrı kategoride ele alındığını gösteriyor. Bu kategoriler de savcının Narin cinayetinde zanlıları nasıl konumlandırdığını netleştiriyor. Bu konumlandırmayı yapan  savcıya göre; Narin’i amca öldürdü, anne, abi ve Nevzat da bu suça iştirak etti. Diğer amcalar, kuzenler ve amcanın işçileri de bu suçun delillerini yok etmeye çalıştı. Böylece cinayet ve sonrasındaki sürecin şeması da ortaya çıkıyor.

CİNAYETİN ŞEMASI

Narin cinayetinin şemasında şimdilik 11 tutuklu var. Bunlar arasında en kritik isimler amca Salim Güran, abi Enes Güran, anne Yüksel Güran ve “itirafçı” Nevzat Bahtiyar… Amca Salim Güran “kasten öldürmek”ten tutuklandı.

Narin'in cesedi bulunmasın diye neler yapmışlar neler! Kan donduran cinayette 50 sahte ihbar detayı Narin'in cesedi bulunmasın diye neler yapmışlar neler! Kan donduran cinayette 50 sahte ihbar detayı

Salim Güran’ın işçisiyle yaptığı konuşma ortaya çıktı: "Daha ölmemiş" Salim Güran’ın işçisiyle yaptığı konuşma ortaya çıktı: "Daha ölmemiş"