Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, soysal medya hesabından isyan etti. Eski eşi Gökhan Çıra ile Selenay ismini verdikleri kızı için evlatlık iddialarına ateş püsküren Ciğerci, "Pembe kimlik için ağır bir savaş verdim" dedi.

BEYAZ GELİNLİK GİYİP EVLENDİM

Selin Ciğerci'nin açıklamaları şöyle:

Doğrudur kadın doğmadığım. Doğrudur ağır bir yaşam mücadelesi verip pembe nüfus cüzdanına kavuştuğum. Doğrudur beyaz gelinlik giyip evlendiğim ve doğrudur bu ülkede kendimce büyük başarılara imza attığım. Ve doğrudur senelerce dua edip tek tatmadığım duygu olan anneliği yaşıyor olmam. Evet bedenim anne değil ama iliklerime kadar anneyim. Çünkü hissediyorum, tam kalbimde taşıyorum bu duyguyu. Yasak, ayıp, yanlış bir sey yapmadım ben. Anne olmak sadece doğurmakla olmuyor bunu hepimiz biliyoruz.

DOĞURMADIM AMA ANNESİYİM
 Karalanmaya alışkın ömrümde tek dokunulmaz kırmızı noktam kızım. Evet kızım dedim. Doğurmadım ama annesiyim Selenay'ın, kimse de bunun aksini iddia edemez. Kendi doğurmadığına anne olan ilk ben değilim, son da olmayacağım. Seçtiğiniz kelimelere, attığınız iftiralara dikkat edin. Unutmayın ki açtığınız yaralar size yara olarak geri dönecek. Ve hiç kimse yaşattığını yaşamadan gitmeyecek bu dünyadan. Ben sessizce işimde gücümde olacağım ve tüm sevgimi kızıma vakfedeceğim. Bugünler de geçecek... Biliyorum bizi yine sevgi kurtaracak.

Ekran Görüntüsü 2024 08 21 152356

Gündem olan Selin Ciğerci ile ilgili bakanlıktan açıklama Gündem olan Selin Ciğerci ile ilgili bakanlıktan açıklama